Na zalogi imamo pestro izbiro rabljenih viličarjev TOYOTA različnih zmogljivosti in modelov. Poleg viličarjev TOYOTA in HC vam nudimo tudi rabljene viličarje različnih proizvajalcev (LINDE, INDOS, GIAT, STEINBOCK, BOSS, KOMATSU, MITSHUBISHI, CLARK,..) glede na vaše potrebe in želje (letnik, ohranjenost, nosilnost, pogon,…). Rabljeni viličarji so v dobrem delovnem stanju in imajo uporabno dovoljenje.


Nekaj viličarjev si  lahko ogledate v FOTOGALERIJI, sicer pa vas vabimo, da nas obiščete v naših prostotih v Zadobrovi, da bomo skupaj poiskali viličar, ki bo ustrezal vašim zahtevam in željam.

VILIČARJI HC

VILIČARJI TOYOTA
Ekonomsko vrednost viličarja merimo s stroški povezanimi z njegovim delovanjem v času življenske dobe viličarja. S povečano kakovostjo, robustnostjo in zanesljivim delovanjem dosegajo viličarji HC nizke stroške in dolgo življensko dobo.

PREBERI VEČ   
 
VILIČARJI VENI


Viličarji VENI so idealni za delo na majhnih prostorih, kjer je treba z veliko natančnostjo prestavljati tovor iz ene na drugo lokacijo.


PREBERI VEČ   
 
RABLJENI VILIČARJI


Rabljeni viličarji so cenovno veliko bolj ugodni od novih viličarjev, vendar to ne pomeni, da rabljeni viličarji niso zanesljivi. Vsi naši rabljeni viličarji so tehnično brezhibni z veljavnim obratovalnim dovoljenjem.


PREBERI VEČ